A csodálatos Acai Bogyó Diéta, Mint azt már a Oprah

Oprah Winfrey most 50, miközben küzd súly egész életében, még mindig úgy néz ki, csodálatos! Oprah folyamatosan a titkok vele magazin olvasók, illetve nézők a TV-show, egy titkos ismert, mint a Acai Berry Diéta szerzett hatalmas siker, de most az egyik Amerikai legnépszerűbb étrend!

Amellett, hogy az erős vágy, valamint a napi rutin, amely magában foglalja a testmozgás, egészséges táplálkozás élelmiszerek, Oprah azt állítja, Acai Berry, hogy a legnagyobb segítség, hogy a nő a múltból Yo-Yo diéta.

Acai berry már ismert, mint az egyik legtáplálóbb erős gyümölcsök rendelkezésre áll, 2-szer több Antioxidánst, mint a fekete áfonya, 3-szor az összeg az Antocianinok található vörös bor, azt állította, hogy lehet az oka, hogy a “francia Paradoxon”. Acai Berry is tele van Vitaminokkal, Ásványi anyagok, Rostok, hogy fogja meg táplálkozási elégedett, valamint ingyenes a szervezet nem kívánt toxinok.

Sok egészségügyi előnyök a Acai Berry, ellentétben a bonyolult étkezés, az Atkins, South Beach diéta, ez a diéta nagyon kényelmes. Először próbáltam Acai kombinálva egy kettőspont tisztít, mivel először tisztító elvesztettem 15 kg. két hét múlva! Az Acai Berry segített fenntartani a tömeg után tisztítsd meg, majd fokozatosan veszít többet, mert ez segít az anyagcsere, valamint viselkedik, mint egy étvágycsökkentő. Mi az, amit élvezni Acai leginkább az értelemben, valamint, hogy ad nekem egy természetes energia fellendítése, nem egy ideges koffein magas. Én jól érzem magam, még több munka, egész nap mint korábban, de még ettől jobban alszom!

Mint egy anya, aki küzdött, hogy lefogy, Acai kulcsszerepet játszott abban, hogy nekem slim le.

Mi az Acai Berry?

acai-berry

Az acai bogyó egy sötét lila gyümölcs, ami csak nő, az esőerdők, főleg Brazíliában, ahol került felhasználásra, több mint 300 éve. A bennszülöttek a Brazil úgy véli, gyógyító ereje van, de ez elsősorban antioxidáns képességeinek növelése a kitartást, energiát. A sport elit Brazília italok gyümölcslé készült Acai, mint egy természetes teljesítmény italt.

Következtetés

Acai segít, hogy lefogy gyors, azáltal, hogy növeli az anyagcserét, csökkenti a sóvárgást zsírtartalmú ételek, édességek. A legjobb Acai van a táplálkozási értéke, valamint az extra energia, amely segít kezdeni a napot anélkül, hogy érzésem, lassú, vagy lassú.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.