3 Egyszerű Lépés, hogy Gyors, de Tartós fogyás

Amikor a fogyás nincs mágikus pirula, vagy titkos diéták, amelyek segíthetnek elérni a fogyás céljait. De lehet elérni a céljait az alábbi 3 lépést, hogy segítenek a fogyásban.

Mint a legtöbb dolog az életben, fogyás (sok) csapódik le, hogy a tudatos erőfeszítés, a fegyelem, az eltökéltség, a kitartás.

Elvesztése 10, 20, 50 vagy 100 kiló, vagy még több jön vissza, hogy mit csinálsz, napi rendszerességgel. Ha tudod, hogy mit kellene csinálni (enni + gyakorlat) nap, mint nap, hogy előbb-utóbb elveszíti a súlyát akarsz.

Ha azonban óvatos, ne tedd azt, amit tenned kell, akkor lehet, hogy soha nem látja a fogyás az álmok valóra válnak. Ez a barátom, ez a legszomorúbb forgatókönyv van.

Ha unatkozol, hogy kövér, ha a fáradt a túlsúly, ha készen áll, hogy új életet kezdjen ma, akkor várj, mert én vagyok az adja, hogy az egyszerű, mégis rendkívül hatékony fogyás terv, amit vártunk.

Készen állsz? Azt fogom mondani, hogy nem közölte, hogy mit kell tenned, hogy elveszíti a súlyát, amit szeretnénk 3 egyszerű lépésben. Ahhoz azonban, hogy ezt a munkát neked kell fenntartani a fegyelmet minden nap, hogy tartsa a lépést, amíg el nem éri a kívánt eredményt.

Még akkor is, ha akadozik, majd letérni a fogyás pályán, ez az OK gombot. Ha tudja, hogy gyorsan vissza követni fog a túlórát, az előnyöket drámai fogyás pedig jobb egészség.
Most nem húzom tovább a szót, itt vannak a 3 alapvető lépéseket, hogy a fogyás…

1. KEVESEBBET ENNI
2. EGYÉL JOBB
3. GYAKORLAT

Ott vannak.

Mit gondolsz? Egy kis anti-éghajlati, mi? Talán várt… Nos, hadd mondjam el, ha képes felfogni, végre ezt erőteljesen biztonságos, hatékony fogyás terv, akkor soha többé nem kell költeni egy újabb felesleges drótot a fogyás termékek, amelyek nem működnek.

Látod, a test egy finomhangolt fogyás menedzsment gép. Ha követi a megfelelő terv, valamint a szervezet egyetlen, amire szüksége van, hogy túlélje lesz a kemény munkának.

Adott elég időt követően a 3 fenti lépéseket el is lehet veszíteni, tíz vagy akár több száz kilót anélkül, hogy éhezel, vagy igénybe hamis fogyás tabletták vagy veszélyes alakformálás műtét.

Most, ez nem azt jelenti, hogy az út jelentős fogyás könnyű lesz, vagy hogy nem kell szenvedni egy kicsit, hogy elérje a kívánt eredményt. Vannak napok, amikor úgy érzed, hogy bedobja a törölközőt, nem adta fel.

Azokon a napokon, lehet, hogy csak a barlang a tagadhatatlan sóvárgást, majd megőrülnek a helyi annyit lehet enni artéria eltömődés büfé. De hé,ez az OK gombot. Te ember vagy. Néha el kell menni egy kicsit bolond, hogy kap vissza a pályára.
Azonban, ha valóban elkötelezett, hogy elérte még a látszólag elérhetetlen fogyás céljait, aztán majd a következő a terv felett. Most, a haszon menjünk egy kicsit mélyebbre minden egyes lépés a terv.

1. KEVESEBBET ENNI

az ember kevesebbet eszik

Nincs kétség. Ha fogyni szeretne, meg kell kezdeni kevesebbet eszik. Van, hogy hozzon létre egy kalória hiány annak érdekében, hogy a tested kezdeni szórnak font.
Ha nem kezdődik, hogy korlátozza, hogy mennyi ételt veszel, nincs mennyiségű testmozgás segít a célok elérésében. Kevesebbet eszel kedvenc zsíros, kövér töltött ételek lesz a leggyorsabb módja annak, hogy drámai fogyás.

Nem számít, hogy mennyi súlyt el kell veszíteni. Kivéve, ha átveszi az irányítást, mind a tudatos vagy tudattalan étkezési szokások fog szorongatott elveszíteni még egy font.

Nem, meg kell kezdeni vágás vissza a összeg-ból étel használnak, hogy eszik. Hallottam már történeteket, ahol az emberek elmentek volna, hogy a Mc Donald ‘ s-pack el két Szuper Méretű Big Mac-et Étkezés.

Nyilvánvaló, hogy ez túl sok. Ebben a helyzetben még kivágni, hogy egy Szuper lehetőség lenne a javulás. De, mint látni fogjuk, a következő lépés, jobb terv az lenne, hogy a Super Size étkezés minden együtt, egészségesebben enni.

2. EGYÉL JOBB

Ahogy a mondás, hogy “azok Vagyunk, amit eszünk.” Ha eszünk szar, találd ki, mi? Ha azonban meg akarjuk tanulni, enni, akkor nem csak a derékvonal köszönöm minket, de mi is jobban érezzük magunkat, hogy a boot.
Az egyik leggyorsabb változás lehet, hogy a diéta, ha fogyni az árokba, a szemét étel, amit lehet használni, hogy eszik (chips, üdítő, pizza, fánk, cookie-k, stb.), valamint start többet eszik zöldséget.
Most, tudom, mire gondol. Lehet, hogy még sokkolta az anyád nem engedi fel az asztalnál, amíg nem végzett az összes brokkolit, de hadd mondjam el, anyádnak igaza volt.

Ha akkor töltse ki a fél lemez minden étkezés magas rost -, valamint tápanyag-csomagolt zöldség te is az utat, hogy jelentős, illetve tartós a fogyás. Ez talán az egyik legegyszerűbb dolog, amit tehetünk, hogy tényleg kickstart a fogyás utazás.

Bár lehet, hogy nem lesz könnyű elkezdeni a zöldségeket minden étel minél hamarabb kezdjük annál jobb lesz a gyorsabb, a tömeg elkezd olvadni, ki a szervezetben.

3. GYAKORLAT

gyakorlat3

Annak érdekében, hogy szétrúgjam a fogyás kaland nagyobb sebességre van, hogy a test mozog. Nem érdekel, ha hívják működik, a testedzés, aerobic, vagy bármit, a lényeg, hogy tenned kell valamit, hogy a szívverése, illetve a verejtékmirigyek túlórázik.

A gyakorlat a legfontosabb, hogy a fenntartható, tartós, igazi fogyás. Minden fél kiló fogyás eszik igaz, gyakorlása, hogy egy több kilós, hogy soha nem jön vissza kísérteni.

Miért? Mert most már tudom, hogy a “titok”, hogy biztonságos, hatékony fogyás. Ha valaha is úgy érzi magát, kúszik vissza a rettegett skála o’ kövér annyit kell tenned, hogy ezeket a lépéseket 3 akcióba nézni, ahogy stabilizálni, illetve ellentmondanak a nem kívánt súlyt.

Gyakorlása által rendszeresen ad a szervezet az energiát, lendületet kell, hogy fellendíti az anyagcserét, hogy a start hatékonyan, eredményesen fogyni napi rendszerességgel. Nem rólad, de ez úgy hangzik, nagyon jó nekem.

A több tolja magát fizikailag, az gyorsabban fog látni változást a szervezetben fordulnak elő. Lehet, hogy nem, hogy dolgozzanak ki egy személyi edző mindennapi, de tenni, tenni kell valamit.

Ez lehet egy séta, futás, úszás, kerékpározás, túrázás, vagy bármilyen más fizikai tevékenység szeretsz kezdeni. Nincs még egy éjszakát eltölteni a kanapén, nézd meg a legújabb újra fut. A test mozog, elkezd fogyni ma.

KÖVETKEZTETÉS

A fogyás (még egy nagy tömeg) nem egy nagy tudomány. Így biztos lehet benne, hogy bárki meg tudja csinálni, még te is. Ez azonban megköveteli, a türelem, a fegyelem, az eltökéltség, a kitartás, amire képes. http://tornateremkiraly.info

Lassan kezdünk. Egy nap egy időben. Lehet, hogy nem éri el az ideális súlyt, egy hét, egy hónap, vagy akár egy éves, de kibír vele elérni lesz. A következő 3 lépést fenti legyél te is egy sikertörténet, mint oly sok más előtt.

Szóval menjen oda, elvesztik minden, amit nem kívánt súlyt év fegyelmezetlen élni hagyott. Irányítsd az életed mától. Hamarosan örülök, hogy sikerült. Amikor az a nap eljön, akkor nincs visszaút.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.